Ga naar de inhoud

In ons tweemaandelijkse activiteitenoverzicht in het Nieuwsblad Zaanstad informeren wij de inwoners uit de Zaanstreek en Wormerland over de actuele ontwikkelingen en activiteiten van WormerWonen in de volkshuisvesting.

In het Nieuwsblad Zaanstad van donderdag 5 oktober treft u weer het tweemaandelijkse activiteitenoverzicht van WormerWonen. Het Nieuwsblad Zaanstad is een huis-aan-huis blad met lokaal nieuws uit de buurt. Voorheen informeerde WormerWonen de inwoners van Wormerland via het lokale huis-aan-huisblad Aktief, maar Aktief wordt niet langer uitgegeven. Daarom vindt u vanaf april 2023 elke twee maanden een overzicht van het belangrijkste en leukste nieuws van WormerWonen in het Nieuwsblad Zaanstad. 

Het activiteitenoverzicht vertelt u deze keer over de verlenging van de 65+ verhuisregeling, de voortgang van de verduurzaming van de Koningsvarenflats in het kader van project 'De Versnelling' en we geven u praktische tips waarmee u gemakkelijk en snel kunt besparen op uw stookkosten

Het Nieuwsblad Zaanstad wordt elke week bij u thuis bezorgd (mits u een Nee Nee- of Nee Ja-sticker heeft), maar u kunt het Nieuwsblad Zaanstad ook online lezen.