Nieuws

Op deze pagina leest u het laatste nieuws van WormerWonen. Ook hebben wij elke maand een nieuwspagina met een overzicht van het belangrijkste nieuws van WormerWonen in het lokale magazine Aktief. Onze maandelijkse nieuwspagina kun je hier teruglezen. 

 

news-Jaarverslag in beeld: ons geld 2021

Jaarverslag in beeld: ons geld 2021


Het is alweer tijd voor de laatste illustratie in deze reeks. Voor onze huurders misschien wel de meest interessante. Als huurder van WormerWonen vraagt u zich waarschijnlijk wel eens af wat WormerWonen nou precies doet met de maandelijkse huur die u betaalt. In dit overzicht staat alles op een rijt…


Lees bericht
news-Jaarverslag in beeld: onze dienstverlening en communicatie

Jaarverslag in beeld: onze dienstverlening en communicatie


In deze illustratie met weetjes, feitjes en cijfers uit ons jaarverslag kijken we naar onze dienstverlening en communicatie. Hoeveel reparatieverzoeken hebben we gehad? En hoe beoordelen huurders het uitgevoerd onderhoud?


Lees bericht
news-Kijkdag De Halm Noordeinde Wormerveer!

Kijkdag De Halm Noordeinde Wormerveer!


Over een paar weken is het zover. De oplevering van de 29 nieuwbouw appartementen in complex De Halm aan het Noordeinde in Wormerveer. Kom jij ook kijken tijdens de kijkdag?


Lees bericht
news-Jaarverslag in beeld: ons milieu 2021

Jaarverslag in beeld: ons milieu 2021


Net als vorig jaar hebben we weer een reeks illustraties laten maken met de leukste en meest interessante cijfers en weetjes uit ons jaarverslag. Vandaag bekijken we ons milieu in 2021.


Lees bericht
news-Jaarverslag in beeld: onze woningen 2021

Jaarverslag in beeld: onze woningen 2021


Net als vorig jaar hebben we weer een reeks illustraties laten maken met de leukste en meest interessante cijfers en weetjes uit ons jaarverslag. Vandaag bekijken we onze woningen in 2021. Zoals: wat was de gemiddelde huurprijs per woning bij WormerWonen? Hoeveel woningen hebben we vorig jaar opgele…


Lees bericht
news-Jaarverslag in beeld: verhuringen 2021

Jaarverslag in beeld: verhuringen 2021


Net als vorig jaar hebben we weer een reeks illustraties laten maken met de leukste en meest interessante cijfers en weetjes uit ons jaarverslag. Vandaag bekijken we onze verhuringen in 2021.


Lees bericht