Ga naar de inhoud
Nieuws

Op deze pagina leest u het laatste nieuws van WormerWonen.

 

Warmtepompen op daken Koningsvarenflats

Geplaatst op: 16 May 2024

Vandaag werden acht grote warmtepompen omhoog gehesen in de Koningsvarenstraat. Ze werden bevestigd op de daken van de twee flats. De warmtepompen gaan zorgen voor het verwarmen van de in totaal 192 woningen in de flats. De werkzaamheden maken onderd…

Meer informatie

Huurkrant 2024

Geplaatst op: 07 May 2024

Elk jaar wordt de huur aangepast. En elk jaar gelden daar weer andere regels voor. In de Huurkrant 2024 leest u hoe het precies zit met de huuraanpassing.

Meer informatie

KWH-Huurlabel verlengd!

Geplaatst op: 25 April 2024

Ons KWH-Huurlabel is verlengd! En daar zijn wij blij om en trots op.

Meer informatie

WormerWonen en Centrumplan Westerkoog

Geplaatst op: 22 April 2024

WormerWonen tekende voor het afnemen van 20 sociale huurwoningen uit het woningbouwproject Centrumplan Westerkoog in Koog aan de Zaan. Dat betekent dat hier 20 woningen van WormerWonen verhuurd worden zodra het project af is.

Meer informatie

Activiteitenoverzicht Nieuwsblad Zaanstad april 2024

Geplaatst op: 08 April 2024

In het Nieuwsblad Zaanstad van 4 april 2024 leest u over de ontwikkelingen van WormerWonen avn de afgelopen twee maanden. We informeren u bijvoorbeeld over de voortgang van (nieuwbouw) projecten, verduurzaming en lokaal nieuws.

Meer informatie

Te koop: Oosteinde 34 in Wormer

Geplaatst op: 12 March 2024

Heel af en toe biedt WormerWonen een woning te koop aan. Zoals deze woning! In het rustige Wormer staat deze 2-onder-1-kapwoning met een zonnige tuin en een fantastische ligging met uitzicht over de polder!

Meer informatie