Nieuws

Op deze pagina leest u het laatste nieuws van WormerWonen. Ook hebben wij elke maand een nieuwspagina met een overzicht van het belangrijkste nieuws van WormerWonen in het lokale magazine Aktief. Onze maandelijkse nieuwspagina kun je hier teruglezen. 

 

news-Te huur aangeboden: 4 kamer vrije sector appartement Merckenrif 79 in Wormer

Te huur aangeboden: 4 kamer vrije sector appartement Merckenrif 79 in Wormer


Ruim 4 kamer appartement te huur per 12 januari 2023


Lees bericht
news-Nieuwspagina Aktief november 2022

Nieuwspagina Aktief november 2022


Lees waar WormerWonen zich de afgelopen maand mee bezig hield in onze nieuwspagina in Aktief Magazine. Het november nummer is deze week uitgekomen en kun je hier online lezen!


Lees bericht
news-Energiemarkt WormerWonen

Energiemarkt WormerWonen


Huurders hebben tijdens een energiemarkt op 12 november in De Stoomhal in Wormer uitleg en advies gekregen over gas- en energiebesparende producten en maatregelen. Ook kregen zij van WormerWonen gratis, handige zélf aan te brengen materialen mee voor thuis zodat zij op korte termijn kosten kunnen be…


Lees bericht
news-Nieuwspagina Aktief oktober 2022

Nieuwspagina Aktief oktober 2022


Het oktobernummer van Aktief is deze week verschenen! Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van WormerWonen. In de Aktief lees je waar WormerWonen zich de afgelopen tijd mee bezig hield.


Lees bericht
news-Gebruik minder warm water om geld te besparen!

Gebruik minder warm water om geld te besparen!


Een groot deel van het gasverbruik gaat op aan warm water. Met deze twee tips verbruikt u minder warm water en bespaart u op uw stookkosten.


Lees bericht
news-Vacature: Financieel Bedrijfskundig Specialist

Vacature: Financieel Bedrijfskundig Specialist


Krijg jij energie van het werken met data en cijfers en werk je graag aan werkbare procedures? Bij een organisatie met een belangrijke maatschappelijke opgave? En heb je daarnaast de ambitie om je te ontwikkelen? Dan is WormerWonen misschien jouw ideale werkplek.


Lees bericht