Ga naar de inhoud
Activiteitenoverzicht Nieuwsblad Zaanstad

Met dit overzicht informeert WormerWonen één keer in de twee maanden de inwoners van Zaanstad en Wormerland over haar ontwikkelingen en activiteiten in de volkshuisvesting. Tot voorkort kon men in het Wormerlandse magazine Aktief lezen waar WormerWonen zich zoal mee bezighield, maar Aktief wordt niet langer uitgegeven. Gezien de toenemende activiteiten en het groeiende woningbezit van WormerWonen in Zaanstad, biedt het Nieuwsblad Zaanstad een mooie plek om onze projecten en activiteiten uit te lichten. 

Activiteitenoverzicht Nieuwsblad Zaanstad februari 2024

Geplaatst op: 08 February 2024

In het Nieuwsblad Zaanstad van 8 februari kunt u weer ons tweemaandelijks nieuwsoverzicht lezen. Hierin informeren wij u over het laatste nieuws van onze (nieuwbouw)projecten, ontwikkelingen en geven we huurders praktische woontips.

Meer informatie

Activiteitenoverzicht Nieuwsblad Zaanstad december 2023

Geplaatst op: 07 December 2023

Deze maand tref je ons tweemaandelijks activiteitenoverzicht weer in het Nieuwsblad Zaanstad. Hierin informeren wij inwoners uit de Zaanstreek en Wormerland over de actuele ontwikkelingen en activiteiten van WormerWonen in de volkshuisvesting.

Meer informatie

Activiteitenoverzicht Nieuwsblad Zaanstad oktober 2023

Geplaatst op: 05 October 2023

In het Nieuwsblad Zaanstad van donderdag 5 oktober treft u weer het tweemaandelijkse activiteitenoverzicht van WormerWonen. In ons tweemaandelijkse activiteitenoverzicht in het Nieuwsblad Zaanstad informeren wij de inwoners uit de Zaanstreek en Worme…

Meer informatie

Activiteitenoverzicht Nieuwsblad Zaanstad augustus 2023

Geplaatst op: 24 July 2023

In ons tweemaandelijkse activiteitenoverzicht in het Nieuwsblad Zaanstad informeren wij de inwoners uit de Zaanstreek en Wormerland over de actuele ontwikkelingen en activiteiten van WormerWonen in de volkshuisvesting.

Meer informatie

Activiteitenoverzicht Nieuwsblad Zaanstad juni 2023

Geplaatst op: 12 June 2023

Elke twee maanden deelt WormerWonen een activiteitenoverzicht in het Nieuwsblad Zaanstad over de actuele ontwikkelingen en activiteiten van WormerWonen in de Volkshuisvesting. 

Meer informatie

Activiteitenoverzicht Zaans Stadsblad april 2023

Geplaatst op: 11 April 2023

Het eerste activiteitenoverzicht van WormerWonen in het Zaans Stadsblad vind je in de krant van week 14. Het Zaans Stadsblad is een huis-aan-huis blad met lokaal nieuws uit de buurt. In dit eerste overzicht delen we de voortgang van een aantal nieuwb…

Meer informatie