Ga naar de inhoud

Deze maand tref je ons tweemaandelijks activiteitenoverzicht weer in het Nieuwsblad Zaanstad. Hierin informeren wij inwoners uit de Zaanstreek en Wormerland over de actuele ontwikkelingen en activiteiten van WormerWonen in de volkshuisvesting.

Op donderdag 7 december wordt het Nieuwsblad Zaanstad verspreid waarin u kunt lezen over de activiteiten van WormerWonen in de afgelopen twee maanden. Nieuwsblad Zaanstad is een huis-aan-huis blad met lokaal nieuws uit de buurt en wordt elke week bij u thuis bezorgd (mits u een Nee Nee- of Nee Ja-sticker heeft), maar u kunt het Nieuwsblad Zaanstad ook online lezen.

In dit activiteitenoverzicht vertellen we u over de ondertekening van een convenant door WormerWonen en de gemeente waarin zij afspraken hebben gemaakt over het veilig uitwisselen van persoonsgegevens en de onderlinge samenwerking. Ook leest u wat de naam is van de eerste woontoren van De Amandelbloesem, ook dit gebouw heeft namelijk net als woontoren 'Florissant' een naam en gevelbord gekregen. Tot slot informeren we u over de energietoeslag in 2023 en wensen we u een hele fijne en gezellige kerst.