Ga naar de inhoud
Wij onderhouden uw woning!

Onderhoud

Uw woning moet in goede staat zijn. Daarom maken wij een jaarlijkse onderhoudsplanning.

Onderhoud aan uw woning

Onderhoud aan uw woning wordt altijd een paar weken van te voren aangekondigd. U ontvangt dan een brief over het geplande onderhoud aan uw woning. Deze brief ontvangt u van WormerWonen of van het bedrijf dat de werkzaamheden uitvoert.

Wat voor werkzaamheden er precies worden uitgevoerd en door welk bedrijf staat aangegeven in de brief. Ook staat hierin vermeld hoelang wij verwachten bezig te zijn met de onderhoudswerkzaamheden.

Planning onderhoud 2024
Wilt u weten welke onderhoudsprojecten op de planning staan voor komend jaar? Bekijk dan de lijst onderhoudsplanning 2024. Hierin staat met welk onderhoud wij (binnenkort) aan de slag gaan.

Handig om te weten:

  • Schilderwerk buiten proberen we in de periode april tot en met oktober uit te voeren. In de maanden daarvoor kunnen schilderbedrijven wel uw woning komen opnemen. U kunt bij de opnames altijd naar een legitimatie vragen.

 

Rookmelders verplicht

Wist u dat als je slaapt je nauwelijks of niet ruikt? Maar gelukkig werken de oren nog wel prima. Daarom zijn rookmelders zo belangrijk. Als er ’s nachts brand is, kan het lang duren voor u het merkt. Met een rookmelder aan het plafond voorkomen we dit. Zodra er rook in de woning is, gaat de rookmelder met een hoge toon piepen. Een rookmelder kan daarmee levens redden! Het is dan ook verplicht om op elke verdieping in uw huis een rookmelder te hebben hangen. In 2022 zijn in alle woningen van WormerWonen rookmelders geplaatst.

Geen rookmelder(s) in huis?
Heeft u nog geen rookmelder(s) in huis? Of heeft u een vraag over een rookmelder? Neem dan contact met ons op door te bellen naar (075) 642 64 21 of door te mailen naar info@wormerwonen.nl. Dan komt een monteur van Stam Elektrotechniek zo snel mogelijk bij u langs.

 

Gespecialiseerd onderhoud

Gespecialiseerd onderhoud laten wij uitvoeren door externe bedrijven. Hieronder treft u een lijst met onderhoudswerkzaamheden die wij uitbesteden:

  • het onderhoud en de keuring van de liften
  • het onderhoud van de automatische deuren
  • het schoonmaken van de dakgoten N.B. dit doen wij elke 3 jaar: 2021, 2024 .....
  • de controle van blusmiddelen
  • het onderhoud van de brandmeldcentrale
  • het onderhoud van cv-ketels N.B. De cv ketels van de fabrikant Intergas worden 1 keer in 2 jaar onderhouden. 
  • het schoonmaken van de algemene ruimte
  • het onderhoud van groenvoorzieningen

 

Wilt u meer informatie over onderhoudswerkzaamheden?
Vult het contactformulier op deze website in. Wij informeren u graag verder!

 

Documenten

 

Details