Wij onderhouden uw woning!

Onderhoud

U ontvangt een brief over onderhoud aan uw woning

Willen wij aan de slag met uw woning? Dan sturen wij u een brief. U kunt ook een brief ontvangen van het bedrijf dat de werkzaamheden uitvoert. Wilt u alle onderhoudsprojecten weten? Bekijk dan de lijst onderhoudsplanning 2022. Hierin staat met welk onderhoud wij (binnenkort) aan de slag gaan.

  • Schilderwerk buiten proberen we in de periode april tot en met oktober uit te voeren. N.B. In de maand januari kunnen schilderbedrijven uw woning opnemen. U kunt bij de opnames altijd naar een legitimatie vragen.
  • Naast geplande werkzaamheden wordt er vaker onderhoud verricht in opdracht van WormerWonen. Het gaat dan bijvoorbeeld om werkzaamheden in lege woningen die wij opnieuw gaan verhuren. 

 

Plaatsen van rookmelders 

Sinds 1 juli 2022 is een rookmelder verplicht op elke woonverdieping in een huis. In alle woningen van WormerWonen zijn rookmelders geplaatst. Een grote klus die we samen met Stam Electrotechniek hebben uitgevoerd.

Rookmelders van levensbelang
Slaap je? Dan ruik je niet of nauwelijks. De oren werken gelukkig nog wel prima. Daarom zijn rookmelders zo belangrijk. Als er ’s nachts brand is, kan het lang duren voor de bewoner het merkt. Met een rookmelder aan het plafond voorkomen we dit. Zodra er rook in de woning is, gaat de rookmelder met een hoge toon piepen. Een rookmelder kan daarmee levens redden!

In nieuwe woningen en bestaande bouw
Rookmelders hangen al standaard in woningen die na 2003 zijn gebouwd, daar is het verplicht. In bestaande woningen geldt die verplichting nu ook. Heeft u nog geen rookmelder(s) in huis? Neem dan contact met ons op door te bellen naar (075) 642 64 21 of door te mailen naar info@wormerwonen.nl. Dan komt een monteur van Stam Elektrotechniek zo snel mogelijk bij u langs.

 

Gespecialiseerd onderhoud

Gespecialiseerd onderhoud wordt uitgevoerd door externe bedrijven. Voor deze onderhoudswerkzaamheden huren wij gespecialiseerde bedrijven in:

  • het onderhoud en de keuring van de liften

  • het onderhoud van de automatische deuren

  • het schoonmaken van de dakgoten (dit doen wij elke 3 jaar: 2021, 2024 .....)

  • de controle van blusmiddelen

  • het onderhoud van de brandmeldcentrale

  • het onderhoud van cv-ketels N.B. De cv ketels van de fabrikant Intergas worden 1 keer in 2 jaar onderhouden. Bij woningen met een Agpo toestel blijft het onderhoud jaarlijks plaatsvinden.

  • het schoonmaken van de algemene ruimte

  • het onderhoud van groenvoorzieningen

 

Wilt u meer informatie over werkzaamheden?

Bel dan naar (075) 642 64 21. Of mail naar info@wormerwonen.nl.

 

Project documenten

 

Details

project-image_2016