Ga naar de inhoud
Gebruik zonnepanelen Ketelhuisterrein   

WormerWonen gaat uw woning duurzaam en energiezuiniger maken. Dat maakt de woning comfortabeler. WormerWonen biedt u aan om hoog rendement zonnepanelen te laten plaatsen op uw woning. De zonnepanelen leveren u veel stroom op en daardoor bespaart u op elektriciteit.   

De kosten voor het energiezuiniger maken van uw woning worden betaald door WormerWonen. Dat betekent dat alle aanschaf- en installatiekosten voor rekening van de verhuurder zijn. Als huurder betaalt u enkel een bijdrage per paneel via de servicekosten.  

Met dit formulier kunt u laten weten of u hier interesse in heeft. 

Uw klantnummer kunt u terugvinden in uw Mijn WormerWonen account of op eerder ontvangen brieven van WormerWonen (het klantnummer begint met hoofdletter K)
De woning wekt dan zoveel mogelijk stroom op voor de warmtepomp. Dat zorgt ervoor dat er geen of veel minder elektriciteitskosten zijn. De eigen bijdrage voor de zonnepanelen is € 4,00 per nieuw geplaatst paneel, per maand. De nieuwe panelen zijn iets duurder want ze hebben bijna het dubbele vermogen. Dit bedrag mag in rekening worden gebracht via de servicekosten. WormerWonen berekent voor u met hoeveel zonnepanelen u op jaarbasis het energieverbruik van de warmtepomp kan opwekken. Wij bekijken dat per woning. Tijdens de warme opname bespreekt de aannemer dit met u. Dan kunt u uw definitieve akkoord geven voor de zonnepanelen.


Door dit vakje aan te vinken ga ik akkoord.