Ga naar de inhoud
Nieuws

Op deze pagina leest u het laatste nieuws van WormerWonen.

 

Per 1 januari 2023 hebben meer huurders recht op huurtoeslag

Geplaatst op: 16 January 2023

Doordat de huurtoeslag per 1 januari 2023 extra omhoog gaat, hebben meer huurders recht op huurtoeslag en ontvangen huurders die al huurtoeslag kregen een hoger bedrag. Op de website van de belastingdienst kunt u een proefberekening maken om te zien …

Meer informatie

Nieuwe regels voor woningzoekenden WoningNet en Woonmatch gaan in

Geplaatst op: 12 January 2023

Vanaf 16 januari veranderen de regels op WoningNet Stadsregio Amsterdam en Woonmatch Waterland. Vanaf dat moment wordt er gewerkt met punten. De huidige inschrijftijd wordt omgezet naar wachtpunten. Daarnaast kunnen extra punten worden opgebouwd. Won…

Meer informatie

Tijdelijk Noodfonds Energie: wat betekent dit voor huurders?

Geplaatst op: 08 December 2022

Energieleveranciers en maatschappelijke organisaties hebben een Tijdelijk Noodfonds Energie opgericht om huishoudens te ondersteunen die van een bepaald minimum moeten rondkomen. De ondersteuning van het noodfonds is bedoeld voor huishoudens die een …

Meer informatie

Officiële ondertekening 198 huurappartementen Zaankwartier

Geplaatst op: 08 December 2022

De handtekeningen zijn gezet. In totaal gaan 198 circulaire, sociale huurappartementen het Zaankwartier in Wormerveer verrijken. Woningcorporaties Parteon en WormerWonen slaan de handen ineen en hebben de grond voor dit project samen aangekocht. Deze…

Meer informatie

Energiemarkt WormerWonen

Geplaatst op: 14 November 2022

Huurders hebben tijdens een energiemarkt op 12 november in De Stoomhal in Wormer uitleg en advies gekregen over gas- en energiebesparende producten en maatregelen. Ook kregen zij van WormerWonen gratis, handige zélf aan te brengen materialen mee voor…

Meer informatie

De DĀK app: altijd en overal het laatste woningaanbod

Geplaatst op: 03 October 2022

Heeft u de nieuwe DĀK app al gedownload? Met deze app kunt u eenvoudiger op zoek naar een geschikte huurwoning. Daarnaast krijgt u een melding op uw telefoon als er een woning beschikbaar komt die aansluit bij uw woonwensen en ziet u, indien nodig, d…

Meer informatie