Ga naar de inhoud
Nieuws

Op deze pagina leest u het laatste nieuws van WormerWonen.

 

Tijdelijk Noodfonds Energie: wat betekent dit voor huurders?

Geplaatst op: 08 December 2022

Energieleveranciers en maatschappelijke organisaties hebben een Tijdelijk Noodfonds Energie opgericht om huishoudens te ondersteunen die van een bepaald minimum moeten rondkomen. De ondersteuning van het noodfonds is bedoeld voor huishoudens die een …

Meer informatie

Officiële ondertekening 198 huurappartementen Zaankwartier

Geplaatst op: 08 December 2022

De handtekeningen zijn gezet. In totaal gaan 198 circulaire, sociale huurappartementen het Zaankwartier in Wormerveer verrijken. Woningcorporaties Parteon en WormerWonen slaan de handen ineen en hebben de grond voor dit project samen aangekocht. Deze…

Meer informatie

Energiemarkt WormerWonen

Geplaatst op: 14 November 2022

Huurders hebben tijdens een energiemarkt op 12 november in De Stoomhal in Wormer uitleg en advies gekregen over gas- en energiebesparende producten en maatregelen. Ook kregen zij van WormerWonen gratis, handige zélf aan te brengen materialen mee voor…

Meer informatie

De DĀK app: altijd en overal het laatste woningaanbod

Geplaatst op: 03 October 2022

Heeft u de nieuwe DĀK app al gedownload? Met deze app kunt u eenvoudiger op zoek naar een geschikte huurwoning. Daarnaast krijgt u een melding op uw telefoon als er een woning beschikbaar komt die aansluit bij uw woonwensen en ziet u, indien nodig, d…

Meer informatie

Levensloopbestendige nieuwbouw in Westerkoog

Geplaatst op: 19 September 2022

WormerWonen is in vergevorderd gesprek met SENS real estate voor de afname van 20 sociale huurwoningen in Westerkoog. De woningen zijn geheel naar het programma van eisen van WormerWonen ontwikkeld en dus zeer energiezuinig en volledig levensloopbest…

Meer informatie

29 nieuwbouwappartementen aan de Zaan opgeleverd door WormerWonen!

Geplaatst op: 09 September 2022

Afgelopen vrijdag vierden WormerWonen, HSB Bouw en gemeente Zaanstad de opening van het nieuwe woongebouw De Halm aan het Noordeinde in Wormerveer. Daarmee voegt WormerWonen 29 nieuwe sociale huurwoningen toe aan haar portefeuille. Wethouder Harrie v…

Meer informatie