Ga naar de inhoud
Nieuws

Op deze pagina leest u het laatste nieuws van WormerWonen.

 

Te koop: Oosteinde 34 in Wormer

Geplaatst op: 12 March 2024

Heel af en toe biedt WormerWonen een woning te koop aan. Zoals deze woning! In het rustige Wormer staat deze 2-onder-1-kapwoning met een zonnige tuin en een fantastische ligging met uitzicht over de polder!

Meer informatie

Gezamenlijke ambities voor de volkshuisvesting in Wormerland vastgelegd in nieuwe prestatieafspraken

Geplaatst op: 14 February 2024

Vandaag hebben gemeente Wormerland, WormerWonen, Parteon, huurdersorganisatie Huurders voor Huurders en Huurdersplatform Parteon hun handtekening gezet onder de nieuwe vierjarige prestatieafspraken. Met deze afspraken leggen zij hun gezamenlijke ambi…

Meer informatie

Activiteitenoverzicht Nieuwsblad Zaanstad februari 2024

Geplaatst op: 08 February 2024

In het nieuwsblad Zaanstad van donderdag 8 februari 2024 treft u ons tweemaandelijks activiteitenoverzicht waarin WormerWonen u informeert over de voortgang van haar (nieuwbouw) projecten, verduurzaming en lokaal nieuws.

Meer informatie

Nieuwe routekaart Wormerland om de pracht van de streek te ontdekken

Geplaatst op: 07 February 2024
Meer informatie

Informatie over de stijging van de WOZ-waarde van uw woning en de gevolgen voor u als huurder

Geplaatst op: 05 February 2024

Wellicht heeft u recentelijk via verschillende mediakanalen vernomen over de stijging van de WOZ-waarde van huurwoningen. Wij begrijpen dat deze berichtgeving vragen kan oproepen over de mogelijke invloed op de huurprijs van uw woning. Voor velen is …

Meer informatie

Energietoeslag 2023 aanvragen

Geplaatst op: 01 February 2024

Inwoners van Wormerland kunnen sinds 31 januari 2024 bij gemeente Wormerland de energietoeslag voor 2023 aanvragen als zij die nog niet hebben ontvangen. Het bedrag bedraagt €1.300. Met dit geld ondersteund de gemeente huishoudens met een laag inkome…

Meer informatie