Ga naar de inhoud
Nieuws

Op deze pagina leest u het laatste nieuws van WormerWonen.

 

Nieuwbouwcomplex ‘De Halm’ in Wormerveer bereikt hoogste punt!

Geplaatst op: 29 March 2022

Het was een feestelijke dag vandaag op de bouwplaats van nieuwbouwcomplex ‘De Halm’ aan het Noordeinde in Wormerveer. Na oplevering van de nieuwe woontoren ‘Florissant in wooncomplex De Amandelbloesem vorige week, vierde WormerWonen vandaag weer fee…

Meer informatie

Vernieuwde vaarkaart Wormer- en Jisperveld!

Geplaatst op: 14 March 2022

De komst van de lente betekent ook de start van het toeristische seizoen. Om de stille en duurzame recreatie op het water te stimuleren, onthulde gemeente Wormerland afgelopen zaterdag een nieuw informatiebord en een nieuwe vaarkaart. Hierop staat he…

Meer informatie

Oekraïense vluchtelingen krijgen vandaag nog onderdak

Geplaatst op: 08 March 2022

Vandaag zijn de woningen aan de Gele Lisstraat in Wormer klaargemaakt en ingericht om mensen uit Oekraïne in op te vangen. Het gaat om zes woningen die op dit moment tijdelijk worden verhuurd in afwachting van de vernieuwingsplannen voor deze woninge…

Meer informatie

Onmiddellijke opvang Oekraïners Wormerland

Geplaatst op: 06 March 2022

Dit weekend hebben de gemeente Wormerland en WormerWonen in hoog tempo 5 woningen beschikbaar gesteld voor de opvang van Oekraïense vluchtelingen. Het zijn 5 woningen aan de Gele Lisstraat die op dit moment tijdelijk worden verhuurd in afwachting van…

Meer informatie

WormerWonen bestaat 110 jaar!

Geplaatst op: 23 February 2022

WormerWonen viert dit jaar haar 110-jarig bestaan! Op 23 februari 1912 vond de oprichtingsvergadering van “Bouwvereniging Wormer” plaats. Aan het einde van dat jaar werden de eerste woningen gebouwd aan de Eendrachtstraat.

Meer informatie

Kantoor WormerWonen toegankelijk voor iedereen

Geplaatst op: 19 January 2022

Afgelopen dinsdag nam directeur-bestuurder John van Nimwegen een toegankelijkheidscertificaat in ontvangst. Het kantoor van WormerWonen is toegankelijk voor iedereen, ook voor mensen met een beperking en mensen in een rolstoel. Dit is gebleken uit ee…

Meer informatie