Nieuws

Op deze pagina leest u het laatste nieuws van WormerWonen. Ook hebben wij elke maand een nieuwspagina met een overzicht van het belangrijkste nieuws van WormerWonen in het lokale magazine Aktief. Onze maandelijkse nieuwspagina kun je hier teruglezen. 

 

news-PERSBERICHT Oplevering Watermuntstraatflat

PERSBERICHT Oplevering Watermuntstraatflat


Zaterdag 23 oktober was het zover! De oplevering van het eerste woongebouw met 37 duurzame, gasloze woningen van totaal 74 woningen in de hernieuwde Watermuntflats. Directeur-bestuurder John van Nimwegen en wethouder Jeroen Schalkwijk verrichten de officiële opening, waarna genodigden, omwonenden en…


Lees bericht
news-Nieuwe partner voor loodgieterswerk

Nieuwe partner voor loodgieterswerk


Op 13 oktober tekenden John van Nimwegen van WormerWonen en Jordy Ras van VBK een samenwerkingsovereenkomst. Vanaf 1 november gaat VBK alle loodgietersonderhoud uitvoeren in onze woningen. 


Lees bericht
news-Tip! Uitleenpunt voor slimme technologie

Tip! Uitleenpunt voor slimme technologie


In de slimotheek kunt u apparatuur lenen die wonen nog veiliger en comfortabeler maakt. Denk aan apparaten als een robotstofzuiger, een tablet of een slimme deurbel. Deze producten kunnen u ondersteunen in uw dagelijks leven. Lees hier meer over dit initatief.


Lees bericht
news-Resultaten van onze dienstverlening in 2020

Resultaten van onze dienstverlening in 2020


In april heeft WormerWonen haar jaarverslag gepubliceerd. Hiervan brengen wij de leukste, meest interessante en meest duurzame activiteiten uit 2020 van WormerWonen in kaart met illustraties. Dit keer bekijken wij onze dienstverlening in 2020.


Lees bericht