Nieuws

Op deze pagina leest u het laatste nieuws van WormerWonen. Ook hebben wij elke maand een nieuwspagina met een overzicht van het belangrijkste nieuws van WormerWonen in het lokale magazine Aktief. Onze maandelijkse nieuwspagina kun je hier teruglezen. 

 

news-Nieuwbouwcomplex ‘De Halm’ in Wormerveer bereikt hoogste punt!

Nieuwbouwcomplex ‘De Halm’ in Wormerveer bereikt hoogste punt!


Het was een feestelijke dag vandaag op de bouwplaats van nieuwbouwcomplex ‘De Halm’ aan het Noordeinde in Wormerveer. Na oplevering van de nieuwe woontoren ‘Florissant in wooncomplex De Amandelbloesem vorige week, vierde WormerWonen vandaag weer feest. De bouw van ‘De Halm’ bereikte namelijk het ho…


Lees bericht
news-Voorstellen: Denise Stolp, medewerker klantenservice

Voorstellen: Denise Stolp, medewerker klantenservice


Op vrijdag 1 april komt Denise Stolp WormerWonen versterken als medewerker klantenservice. In dit bericht stellen wij u aan haar voor!


Lees bericht
news-Zaterdag 2 april kijkdag De Amandelbloesem

Zaterdag 2 april kijkdag De Amandelbloesem


De nieuwbouw van de tweede woontoren van De Amandelbloesem in Wormerveer is bijna klaar. Zaterdag 2 april bent u tussen 10.00 en 12.00 uur van harte welkom om een kijkje te komen nemen in de nieuwe appartementen in de nieuwe woontoren!


Lees bericht
news-Vernieuwde vaarkaart Wormer- en Jisperveld!

Vernieuwde vaarkaart Wormer- en Jisperveld!


De komst van de lente betekent ook de start van het toeristische seizoen. Om de stille en duurzame recreatie op het water te stimuleren, onthulde gemeente Wormerland afgelopen zaterdag een nieuw informatiebord en een nieuwe vaarkaart. Hierop staat het vaarroutenetwerk door het Wormer- en Jisperveld;…


Lees bericht
news-Oekraïense vluchtelingen krijgen vandaag nog onderdak

Oekraïense vluchtelingen krijgen vandaag nog onderdak


Vandaag zijn de woningen aan de Gele Lisstraat in Wormer klaargemaakt en ingericht om mensen uit Oekraïne in op te vangen. Het gaat om zes woningen die op dit moment tijdelijk worden verhuurd in afwachting van de vernieuwingsplannen voor deze woningen.


Lees bericht
news-Onmiddellijke opvang Oekraïners Wormerland

Onmiddellijke opvang Oekraïners Wormerland


Dit weekend hebben de gemeente Wormerland en WormerWonen in hoog tempo 5 woningen beschikbaar gesteld voor de opvang van Oekraïense vluchtelingen. Het zijn 5 woningen aan de Gele Lisstraat die op dit moment tijdelijk worden verhuurd in afwachting van de vernieuwingsplannen voor deze woningen. De won…


Lees bericht