Nieuws

Op deze pagina leest u het laatste nieuws van WormerWonen. Ook hebben wij elke maand een nieuwspagina met een overzicht van het belangrijkste nieuws van WormerWonen in het lokale magazine Aktief. Onze maandelijkse nieuwspagina kun je hier teruglezen. 

 

news-Vernieuwde vaarkaart Wormer- en Jisperveld!

Vernieuwde vaarkaart Wormer- en Jisperveld!


De komst van de lente betekent ook de start van het toeristische seizoen. Om de stille en duurzame recreatie op het water te stimuleren, onthulde gemeente Wormerland afgelopen zaterdag een nieuw informatiebord en een nieuwe vaarkaart. Hierop staat het vaarroutenetwerk door het Wormer- en Jisperveld;…


Lees bericht
news-Oekraïense vluchtelingen krijgen vandaag nog onderdak

Oekraïense vluchtelingen krijgen vandaag nog onderdak


Vandaag zijn de woningen aan de Gele Lisstraat in Wormer klaargemaakt en ingericht om mensen uit Oekraïne in op te vangen. Het gaat om zes woningen die op dit moment tijdelijk worden verhuurd in afwachting van de vernieuwingsplannen voor deze woningen.


Lees bericht
news-Onmiddellijke opvang Oekraïners Wormerland

Onmiddellijke opvang Oekraïners Wormerland


Dit weekend hebben de gemeente Wormerland en WormerWonen in hoog tempo 5 woningen beschikbaar gesteld voor de opvang van Oekraïense vluchtelingen. Het zijn 5 woningen aan de Gele Lisstraat die op dit moment tijdelijk worden verhuurd in afwachting van de vernieuwingsplannen voor deze woningen. De won…


Lees bericht
news-Wij bedanken onze huurders!

Wij bedanken onze huurders!


Een paar maanden geleden riepen wij onze huurders op om zich te registreren voor ons vernieuwde huurdersportaal Mijn WormerWonen. Veel van jullie hebben dit gedaan en wij waarderen jullie betrokkenheid enorm. Al meer dan 600 huurders maken inmiddels gebruik van het portaal! Daar willen wij onze huur…


Lees bericht
news-Nieuwspagina Aktief

Nieuwspagina Aktief


Afgelopen week is de Aktief weer uitgekomen met onze maandelijkse nieuwspagina. Benieuwd naar onze berichten? U kunt onze nieuwspagina digitaal lezen of u kunt bij een van de ophaalpunten, waaronder WormerWonen en De Bieb, een exemplaar ophalen.

 


Lees bericht
news-WormerWonen bestaat 110 jaar!

WormerWonen bestaat 110 jaar!


WormerWonen viert dit jaar haar 110-jarig bestaan! Op 23 februari 1912 vond de oprichtingsvergadering van “Bouwvereniging Wormer” plaats. Aan het einde van dat jaar werden de eerste woningen gebouwd aan de Eendrachtstraat.


Lees bericht