Nieuws

Op deze pagina leest u het laatste nieuws van WormerWonen. Ook hebben wij elke maand een nieuwspagina met een overzicht van het belangrijkste nieuws van WormerWonen in het lokale magazine Aktief. Onze maandelijkse nieuwspagina kun je hier teruglezen. 

 

news-Jaarverslag 2021

Jaarverslag 2021


Het jaarverslag geeft een goed beeld van de activiteiten van WormerWonen in 2021. De jaarrekening biedt inzicht in de belangrijkste cijfers over dat jaar. In het jaarverslag legt WormerWonen verantwoording af aan haar huurders en belanghebbenden over het gevolgde beleid. Het jaarverslag 2021 van Wor…


Lees bericht
news-Welkom Deniz!

Welkom Deniz!


Vorige week is Deniz bij ons begonnen als onze nieuwe medewerkster Personeelsbeheer- en Beleid. Welkom, Deniz!


Lees bericht
news-Nieuwspagina Aktief WormerWonen juni

Nieuwspagina Aktief WormerWonen juni


Onze maandelijkse nieuwspagina in Aktief Magazine is onlangs verschenen. U kunt de nieuwspagina lezen op onze nieuwspagina Aktief.


Lees bericht
news-Korte enquête over burenoverlast

Korte enquête over burenoverlast


Beter Buren is partner van Wormerwonen. Samen willen we ervoor zorgen dat bewoners die buurtoverlast ervaren, zich op tijd en bij de juiste organisaties weten te melden voor ondersteuning. Zo kan escalatie worden voorkomen en blijft uw woning en buurt een fijne plek om te wonen. In de maand juni doe…


Lees bericht
news-Nieuwspagina Aktief WormerWonen mei

Nieuwspagina Aktief WormerWonen mei


Onze maandelijkse nieuwspagina in Aktief Magazine is onlangs verschenen. U kunt de nieuwspagina lezen op onze nieuwspagina Aktief.


Lees bericht
news-Nieuwe huismeester in De Amandelbloesem: welkom Marcel!

Nieuwe huismeester in De Amandelbloesem: welkom Marcel!


Per 1 mei start in de Amandelbloesem een nieuwe huismeester: Marcel Webbe. “Na technische opleidingen en 25 jaar technische werkzaamheden, heb ik de afgelopen 1.5 jaar als conciërge gewerkt op een school in Hoofddorp. Heerlijk om zowel servicegericht als technisch bezig te kunnen zijn; dat is wat mi…


Lees bericht