Ga naar de inhoud
Nieuws

Op deze pagina leest u het laatste nieuws van WormerWonen.

 

Infographic jaarverslag 2022: onze woningen

Geplaatst op: 20 July 2023

Ook dit jaar heeft WormerWonen weer een infographic laten maken over de belangrijkste feiten uit het jaarverslag. 2022 was in alle opzichten een uitdagend jaar; crisis op crisis volgde. Maar 2022 heeft ook veel mooie dingen gebracht en dat zie je in …

Meer informatie

Alle verwarmingstoestellen WormerWonen onderhouden door GSNH

Geplaatst op: 11 July 2023

Vanmiddag werd door Gasservice Noord-Holland en WormerWonen het contract ondertekent voor het onderhoud van de collectieve warmtepompen in wooncomplexen De Halm, Watermuntstraat en Florissant. Zowel alle individuele gas- en warmtepompinstallaties als…

Meer informatie

WormerWonen heeft grote verduurzamingsplannen: nog eens 78 woningen gaan versneld van het gas af

Geplaatst op: 07 July 2023

WormerWonen heeft grote verduurzamingsplannen. Eerder dit jaar maakte de woningcorporatie bekend ruim 300 woningen ‘extra’ snel van het gas af te halen. Op donderdag 6 juli hebben de directeur John van Nimwegen en Ruud Meijns (M&O) formeel hun ha…

Meer informatie

Oproep! WormerWonen is benieuwd naar uw ervaring met onze website!

Geplaatst op: 06 July 2023

WormerWonen doet onderzoek naar de gebruiksvriendelijkheid van haar website en het huurdersportaal Mijn WormerWonen. Met de resultaten uit dit onderzoek wil WormerWonen de website in 2023 verder optimaliseren op basis van de wensen en behoeften van d…

Meer informatie

Burgerakkoord Wonen in Zaanstreek-Waterland

Geplaatst op: 04 July 2023

Op zaterdag 1 juli nam de Wooncoalitie het Burgerakkoord ‘Wonen in Zaanstreek-Waterland’ in ontvangst uit handen van verschillende inwoners uit de regio. Het Burgerakkoord is het resultaat van het Burgerberaad Wonen in Zaanstreek-Waterland.

Meer informatie

Ondertekening koopontwikkelovereenkomst centrumplan Westerkoog

Geplaatst op: 15 June 2023

Onder support van WormerWonen directeur John van Nimwegen tekende wethouder Breunesse van #Zaanstad en Abdel Salemi, Partner bij #sensrealestate, de koopontwikkelovereenkomst voor project centrumplan Westerkoog. In het plan worden mooie koopwoningen,…

Meer informatie