Ga naar de inhoud
Nieuws

Op deze pagina leest u het laatste nieuws van WormerWonen.

 

Gemeente Wormerland en WormerWonen delen persoonsgegevens om woonoverlast te bestrijden

Geplaatst op: 03 November 2023

Op donderdag 2 november hebben de gemeente Wormerland en woningcorporatie WormerWonen afspraken vastgelegd over het veilig uitwisselen van persoonsgegevens en de onderlinge samenwerking. De afspraken zijn vastgelegd in een convenant en zijn bedoeld o…

Meer informatie

Verduurzaming eerste flat Koningsvarenstraat (10 - 200) van start

Geplaatst op: 02 November 2023

Begin van deze maand zijn we gestart met de verduurzamingswerkzaamheden in de eerste flat (10-200) in de Koningsvarenstraat. Hierbij worden de radiatoren van de woningen vervangen en worden de gevels achter de nieuwe convectoren gelijk geïsoleerd, er…

Meer informatie

Woontoren Amandelbloesem krijgt naam

Geplaatst op: 19 October 2023

Gistermiddag vond de feestelijke onthulling plaats van de naam van de woontoren naast de hoofdingang van de Amandelbloesem. ‘'t Vinkenest’ prijkt nu boven de entree van de woontoren. Wethouder René Tuijn en Jan Piet van de bewonerscommissie onthulden…

Meer informatie

WormerWonen krijgt een nieuwe directeur-bestuurder

Geplaatst op: 12 October 2023

Per 1 januari 2024 krijgt woningcorporatie WormerWonen een nieuwe directeur-bestuurder. John van Nimwegen, de huidige directeur-bestuurder van WormerWonen, heeft eerder dit jaar bij de raad van commissarissen aangegeven per 1 januari zijn functie te …

Meer informatie

WormerWonen verstuurt post voortaan per e-mail

Geplaatst op: 10 October 2023

Vanaf 23 oktober 2023 gaat WormerWonen haar post aan huurders digitaal versturen. Al veel huurders van WormerWonen ontvangen hun post per e-mail. Huurders die hun post nu nog op papier ontvangen, krijgen hun post voortaan ook per e-mail. Dit doen wij…

Meer informatie

Activiteitenoverzicht Nieuwsblad Zaanstad oktober 2023

Geplaatst op: 05 October 2023

In het Nieuwsblad Zaanstad van donderdag 5 oktober treft u het tweemaandelijkse activiteitenoverzicht van WormerWonen. Hierin leest u waar WormerWonen zich de afgelopen twee maanden mee bezig hield. Het Nieuwsblad Zaanstad is een huis-aan-huis blad m…

Meer informatie