Ga naar de inhoud
Nieuws

Op deze pagina leest u het laatste nieuws van WormerWonen.

 

Rookmelders plaatsen

Geplaatst op: 14 April 2022

Vanaf 1 juli 2022 is een rookmelder verplicht op elke woonverdieping in een huis. In alle woningen van WormerWonen waar dit nog niet het geval is, worden rookmelders geplaatst. Een grote klus die we samen met Stam Electrotechniek uitvoeren.

Meer informatie

WormerWonen onthult naam nieuwe woontoren De Amandelbloesem

Geplaatst op: 01 April 2022

Op 1 april werd de nieuwe woontoren van De Amandelbloesem in Wormerveer geopend en werd de naam van het woongebouw bekendgemaakt. ‘Florissant’ is de naam van het nieuwste woongebouw van WormerWonen. Wethouder Natasja Groothuismink en Fred Kluit hielp…

Meer informatie

Nieuwbouwcomplex ‘De Halm’ in Wormerveer bereikt hoogste punt!

Geplaatst op: 29 March 2022

Het was een feestelijke dag vandaag op de bouwplaats van nieuwbouwcomplex ‘De Halm’ aan het Noordeinde in Wormerveer. Na oplevering van de nieuwe woontoren ‘Florissant in wooncomplex De Amandelbloesem vorige week, vierde WormerWonen vandaag weer fee…

Meer informatie

Vernieuwde vaarkaart Wormer- en Jisperveld!

Geplaatst op: 14 March 2022

De komst van de lente betekent ook de start van het toeristische seizoen. Om de stille en duurzame recreatie op het water te stimuleren, onthulde gemeente Wormerland afgelopen zaterdag een nieuw informatiebord en een nieuwe vaarkaart. Hierop staat he…

Meer informatie

Oekraïense vluchtelingen krijgen vandaag nog onderdak

Geplaatst op: 08 March 2022

Vandaag zijn de woningen aan de Gele Lisstraat in Wormer klaargemaakt en ingericht om mensen uit Oekraïne in op te vangen. Het gaat om zes woningen die op dit moment tijdelijk worden verhuurd in afwachting van de vernieuwingsplannen voor deze woninge…

Meer informatie

Onmiddellijke opvang Oekraïners Wormerland

Geplaatst op: 06 March 2022

Dit weekend hebben de gemeente Wormerland en WormerWonen in hoog tempo 5 woningen beschikbaar gesteld voor de opvang van Oekraïense vluchtelingen. Het zijn 5 woningen aan de Gele Lisstraat die op dit moment tijdelijk worden verhuurd in afwachting van…

Meer informatie