Ga naar de inhoud
Nieuws

Op deze pagina leest u het laatste nieuws van WormerWonen.

 

Interview bewoners Ketelhuisterrein over de verduurzaming van hun woning

Geplaatst op: 19 December 2023

De verduurzamingswerkzaamheden op het Ketelhuisterrein in het kader van verduurzamingsproject ‘De Versnelling’ zijn sinds juni 2023 in volle gang. Inmiddels zijn al ruim 20 woningen verduurzaamd en naar verwachting zijn in oktober 2024 alle 62 woning…

Meer informatie

Activiteitenoverzicht Nieuwsblad Zaanstad december 2023

Geplaatst op: 07 December 2023

In het Nieuwsblad Zaanstad van donderdag 7 december kunt u weer lezen over de activiteiten van WormerWonen in de afgelopen twee maanden. Nieuwsblad Zaanstad is een huis-aan-huisblad met lokaal nieuws uit de buurt die wekelijks bij u thuis wordt bezor…

Meer informatie

Advies van energie-experts en een gratis energiebesparend product voor huurders van WormerWonen tijdens energiemarkt

Geplaatst op: 20 November 2023

Na het grote succes van de energiemarkt vorig jaar, organiseerde WormerWonen ook in 2023 weer een energiemarkt voor haar huurders. Op zaterdag 18 november konden huurders naar de Stoomhal in Wormer komen voor informatie en advies van energie-experts …

Meer informatie

Bewust stoken: praktische tips en adviezen voor lagere stookkosten

Geplaatst op: 09 November 2023

Het najaar staat voor de deur en dat betekent dat de verwarming weer aan gaat. Dit brengt energiekosten met zich mee. Om de stookkosten betaalbaar te houden is het noodzakelijk om bewust om te gaan met gas en energie. Wij geven u graag een paar handi…

Meer informatie

Gemeente Wormerland en WormerWonen delen persoonsgegevens om woonoverlast te bestrijden

Geplaatst op: 03 November 2023

Op donderdag 2 november hebben de gemeente Wormerland en woningcorporatie WormerWonen afspraken vastgelegd over het veilig uitwisselen van persoonsgegevens en de onderlinge samenwerking. De afspraken zijn vastgelegd in een convenant en zijn bedoeld o…

Meer informatie

Verduurzaming eerste flat Koningsvarenstraat (10 - 200) van start

Geplaatst op: 02 November 2023

Begin van deze maand zijn we gestart met de verduurzamingswerkzaamheden in de eerste flat (10-200) in de Koningsvarenstraat. Hierbij worden de radiatoren van de woningen vervangen en worden de gevels achter de nieuwe convectoren gelijk geïsoleerd, er…

Meer informatie