Ga naar de inhoud

WormerWonen doet onderzoek naar de gebruiksvriendelijkheid van haar website en het huurdersportaal Mijn WormerWonen. Met de resultaten uit dit onderzoek wil WormerWonen de website in 2023 verder optimaliseren op basis van de wensen en behoeften van de bezoekers. Hiervoor zijn wij op zoek naar mensen die wij een paar vragen mogen stellen over het gebruik van onze website en het huurdersportaal Mijn WormerWonen. We zijn benieuwd naar uw ervaring en of u nog verbeterpunten en/of tips heeft om onze website nóg toegankelijker te maken. Zo kunnen we huurders, woningzoekenden en andere geïnteresseerden in de sociale volkshuisvesting beter van dienst zijn. 

Voor dit onderzoek willen wij graag 15 huurders of woningzoekenden interviewen. Er zijn geen eisen of voorwaarden waaraan u moet voldoen om deel te kunnen nemen aan dit onderzoek. Om de resultaten zo representatief mogelijk te laten zijn, interviewen we graag een diverse groep mensen. Geïnteresseerden van alle leeftijden, mét of zonder een Mijn WormerWonen account, met veel en juist weinig computerervaring zijn welkom. U hoeft hiervoor geen huurder te zijn van WormerWonen. 

Een interview duurt gemiddeld 45 tot 60 minuten en vindt plaats op het kantoor van WormerWonen. 

Aanmelden website onderzoek 
Heeft u verbeterpunten voor onze website of huurdersportaal? Wij horen ze graag! Meld u aan voor het onderzoek via dit aanmeldformulier. Een medewerker van WormerWonen zal dan contact met u opnemen om een afspraak in te plannen. Alle deelnemers ontvangen een cadeaubon t.w.v. € 25,-.