Ga naar de inhoud

Regelmatig benaderen bewoners WormerWonen met vragen en verzoeken gericht op energiebesparing. Zeker nu de gasprijzen erg hoog zijn is dit heel begrijpelijk. WormerWonen werkt voor de lange termijn actief aan verduurzaming van haar woningen en daarmee lastenverlichting van onze bewoners. Op korte termijn zijn huurders hiermee niet altijd geholpen. Gelukkig biedt gemeente Wormerland in samenwerking met WormerWonen binnenkort de helpende hand in de vorm van energiecoaches. Als u in aanmerking komt voor een bezoek van de energiecoach, dan krijgt u een flyer in de brievenbus. Met deze flyer kunt u zich aanmelden voor een bezoek van de energiecoach: deze komt dan bij u thuis om advies en tips te geven over energie besparen. De energiecoach helpt u bij het aanbrengen van gratis energiebesparende producten. Zo kunnen zij u tientjes per maand op de energierekening helpen besparen. Want ook al wordt het warmer: u kunt u nu al voorbereiden op de volgende winter!

Energiecoach aanvragen
Wilt u zich aanmelden voor een bezoek van een energiecoach? Ga naar www.wormerland.nl en vul hier het aanvraagformulier in.

De coaches (vrijwilligers) worden nu nog opgeleid maar gaan vervolgens zo snel mogelijk langs bij dorpsgenoten die wel wat hulp kunnen gebruiken bij het verlagen van hun energierekening.

Aanmelden als energiecoach
Wilt u ook graag anderen helpen als energiecoach? Vul dan dit aanmeldingsformulier in. De gemeente benadert u dan zodra er nieuwe coaches nodig zijn.