Ga naar de inhoud

In ons tweemaandelijkse activiteitenoverzicht in het Nieuwsblad Zaanstad informeren wij de inwoners uit de Zaanstreek en Wormerland over de actuele ontwikkelingen en activiteiten van WormerWonen in de volkshuisvesting.

Het activiteitenoverzicht van WormerWonen vindt u deze keer in de krant van 3 augustus. Het Nieuwsblad Zaanstad is een huis-aan-huis blad met lokaal nieuws uit de buurt. Voorheen informeerde WormerWonen de inwoners van Wormerland via het lokale huis-aan-huisblad Aktief, maar Aktief wordt niet langer uitgegeven. Daarom vindt u vanaf april 2023 elke twee maanden een overzicht van het belangrijkste en leukste nieuws van WormerWonen in het Nieuwsblad Zaanstad. 

In dit activiteitenoverzicht vertellen we u over de grote verduurzamingsplannen van WormerWonen waarbij ruim 300 woningen versneld van het gas af worden gehaald. Ook vertellen we u over de informatiemarkt die WormerWonen organiseerde om de bewoners en omwonenden van de Gele Lisstraat te informeren over de vernieuwingsplannen. Tot slot hebben we nog een kleine oproep voor onze huurders en andere woningzoekenden! Wij doen namelijk een onderzoek naar de gebruiksvriendelijkheid van onze website en daarvoor horen wij graag hoe u onze het gebruik van onze website ervaart.

Het Nieuwsblad Zaanstad wordt elke week bij u thuis bezorgd (mits u een Nee Nee- of Nee Ja-sticker heeft), maar u kunt het Nieuwsblad Zaanstad ook online lezen.