Ga naar de inhoud

Huur betalen. Dat doet u elke maand. Maar u kiest zelf hoe u dat doet. Op deze pagina leest u op welke manieren u huur kunt betalen. 

U kunt op 3 verschillende manieren huur betalen

  1. U betaalt via automatische incasso
    Uw huur wordt elke maand automatisch van uw rekening afgeschreven. Dit is voor u de makkelijkste manier van betalen. U hoeft namelijk niets te doen, ook niet als de huur of de servicekosten wijzigen. U hoeft alleen maar toestemming te geven aan WormerWonen voor de incasso. Wilt u een automatische incasso?Vult u dan het formulier automatische incasso in of belt u naar onze receptie: (075) 642 64 21. Houdt u wel rekening met enige tijd voor de verwerking van uw toestemming.

  2. U betaalt via een periodieke overboeking of internetbankieren
    U maakt uw huur elke maand zelf over. Het rekeningnummer is NL94 BNGH 0285 0400 49 en staat op naam van WormerWonen. In de beschrijving zet u ’huur’ + uw adres en klantnummer (K-nummer). Let u er wel op dat de gegevens blijven kloppen. U moet bijvoorbeeld het bedrag veranderen na een jaarlijkse huurverhoging en/of wijziging van de servicekosten.

  3. U betaalt via de QR-code
    U kunt de huur ook betalen door gebruik te maken van de QR-code, indien u deze van ons heeft ontvangen. Of u vult hieronder de code van cijfers en letters in. Daarna kunt u doorklikken naar de iDEAL betaling.

Vul hier uw code in:

Als u de huur niet kunt betalen

Kunt u de huur deze maand niet betalen? Of heeft u een huurachterstand? Via Mijn WormerWonen kunt u zelf een betalingsregeling aanvragen. Heeft u vragen? Belt u dan met de medewerker huuradministratie en incasso: (075) 642 64 21. U bereikt hem/haar van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 12:00 uur. Onze medewerker kan met u meedenken. Wacht u hier niet te lang mee. Hoe eerder u contact met ons opneemt, hoe sneller u problemen kunt oplossen of voorkomen.
 

Meer informatie over huur betalen leest u in onze folder

In de folder leest u bijvoorbeeld welke organisaties u kunnen helpen als u geldproblemen heeft. Download de folder Huur betalen.