Wij brengen u graag op de hoogte van een fijn initatief. Bij de slimotheek kunt u slimme technologie lenen. Denk hierbij aan robotstofzuigers, een tablet of een slimme deurbel etc. Deze aparatuur kunt u bij de Slimotheek voor een afgesproken periode kosteloos lenen. De producten die u hier kunt lenen kunnen u ondersteunen waardoor wonen nog veiliger en comfortabeler wordt. De medewerkers van de Slimotheek bieden ook de service aan om te ondersteunen bij installatie en vragen tijdens het gebruik. Zo kunt u deze apparaten leren kennen in het gebruik en kunt u kijken of u ze fijn vindt. Daarna kunt u de apparaten eventueel zelf aanschaffen.

De Slimotheek is een initatief van GeneratieThuis in samenwerking met het Netwerk Dementie Zaanstreek-Waterland en De Bieb in de Zaanstreek. Inwoners van Gemeente Zaanstad en omstrekene kunnen gratis gebruikmaken van de Slimotheek. 

Wat ons betreft een prachtig initatief die het langer thuis wonen voor ouderen gemakkelijker, veiliger en comfortabeler maakt! Kijk voor meer informatie op de website van de Slimotheek: www.slimotheek.nl