Appartementencomplex ‘De Zaanslinger’

Het appartement dat wij te huur aanbieden, maakt onderdeel uit van het appartementencomplex ‘De Zaanslinger’. Het gebouw telt 5 woonlagen: begane grond en 4 verdiepingen. De meeste appartementen zijn sociale huurappartementen. Vijftien appartementen zijn vrije sector, waaronder dit appartement. De vrije sector is verdeeld over het gebouw. Er is een lift aanwezig en ook een trappenhuis. Alle appartementen hebben een eigen (fietsen)berging op de begane grond. U kunt gebruikmaken van de diensten van de huismeester.

 

Het appartement Merckenrif 79

Het appartement met ruime woonkamer en 3 slaapkamers ligt op de 4e verdieping. De keuken is apart gesitueerd. Vanuit de woonkamer betreedt u het dakterras, dat loopt over de volledige breedte van de woning. De badkamer heeft een bad, tevens de doucheruimte. Verder is hier een wastafel en een 2e toilet. Er is ook een apart toilet met fonteintje. U beschikt over een zgn. bijkeuken. Hier is ook de plek voor de wasmachine. U kookt op gas en u heeft centrale verwarming. Beneden heeft u een eigen fietsenberging.

Bekijkt u de foto’s en de plattegrond.

 

De huurprijs en servicekosten

Netto huurprijs: 921,16 euro per maand

Servicekosten:

 • Elektra gemeenschappelijke ruimte: 8,00 euro per maand
 • Schoonmaak gemeenschappelijke ruimte: 4,00 euro per maand
 • Groenvoorziening rondom het gebouw: 3,00 euro per maand
 • Rioolfonds: 0,69 euro per maand
 • Glasfonds: 1,50 euro per maand
 • Huismeester: 5,67 euro per maand

Totaal servicekosten: 22,86 euro per maand

Bruto huurprijs: 944,02 euro per maand (netto huurprijs + servicekosten)

Te huur per: 12 januari 2023

 

Zaken die u eventueel kunt overnemen

Als u dat wenst, kunt u de volgende zaken overnemen van de vorige bewoner: douchegordijn en rails, douchescherm, wandbeugel in de badkamer, gordijnrails, hanglampen, raamdecoratie (o.a. lamellen), verlichting onder de keukenkastjes, vloeren. De eventuele vergoeding overlegt u met de vorige bewoner.

 

Voorwaarde aan uw inkomen

Om in aanmerking te komen, geldt er een voorwaarde voor uw (gezamenlijke) inkomen: uw maandelijkse netto-inkomen dient minimaal 3x de netto huurprijs te zijn. U dient o.a. uw meest recente inkomensspecificatie(s) in te leveren om dit aan te tonen.

 

Geïnteresseerd?

 • U stuurt een e-mail naar info@wormerwonen.nl. U vertelt – in het kort - iets over uw huidige woonsituatie en wat u motiveert om te verhuizen naar Merckenrif 79.
 • U stuurt mee:
  • Uw meest recente inkomensspecificatie(s) (ook van uw eventuele partner). Hierop moeten we duidelijk kunnen zien wat uw netto-inkomen per maand is;
  • Een uittreksel uit de Basis Registratie Personen van uw gemeente. Hierop moeten we kunnen lezen: uw naam en geboortedatum, uw burgerlijke staat, uw woonadres, hoelang u daar woont en wie er evt. ook op het adres wonen;
  • Als u nu in een koopwoning woont: een kopie van uw eigendomsbewijs.
   • Mocht u de nieuwe huurder worden, dan dient u uw koopwoning te verkopen. Hiertoe vragen wij u een verklaring van de makelaar in te leveren. De makelaar verklaart dat hij uw woning in de verkoop heeft genomen.

Hoe gaat het dan verder?

WormerWonen bekijkt welke kandidaat in aanmerking komt. Deze ontvangt een uitnodiging om het appartement te bekijken.

Huurders van WormerWonen komen als eerste in aanmerking, mits zij voldoen aan bovengenoemde inkomensvoorwaarde.

 

Attentie

 • Alleen verzoeken met volledige bijlagen nemen wij in behandeling;
 • U kunt uiterlijk mailen t/m 6 december 2022

 

Heeft u vragen?

Neemt u gerust contact met ons op. E-mail info@wormerwonen.nl Telefoon 075-6426421 (iedere werkdag tussen 8.00 en 12.00 uur).

news-image_2783
news-image_2784
news-image_2785
news-image_2787
news-image_2786
news-image_2788