Ga naar de inhoud

Het appartementencomplex De Voorhoede in Wormer telt in totaal 26 appartementen, verdeeld over begane grond en eerste en tweede verdieping. Er is een lift aanwezig en ook een trappenhuis.

Het appartement De Voorhoede 28
Het appartement met woonkamer en twee slaapkamers is gesitueerd op de 1e verdieping. In de woonkamer beschikt u over een open keuken. Vanuit de woonkamer en vanuit 1 slaapkamer betreedt u het balkon. De doucheruimte heeft een douche en wastafel. Er is een apart toilet met fonteintje. In de inpandige berging zit de CV-ketel en nog genoeg bergruimte. De woning is voorzien van vloerverwarming. U heeft ook nog een eigen fietsenberging.

Bekijkt u de foto’s en de plattegrond.
U kunt de gordijnen eventueel overnemen van de vorige bewoner. De vloerbedekking, die u ziet op de foto’s, is niet meer aanwezig.

De huurprijs
Netto huurprijs: 1.073,82 euro per maand (dit is inclusief de jaarlijkse huurverhoging per 1 juli)

Servicekosten: 32,19 euro per maand; bestaande uit

 • elektraverbruik gemeenschappelijke ruimte, 10,00 euro per maand
 • schoonmaak gemeenschappelijke ruimte, 20,00 euro per maand
 • rioolfonds, 0,69 euro per maand en
 • glasfonds, 1,50 euro per maand

Bruto huurprijs: 1.106,01 euro per maand (netto huurprijs + de servicekosten)

Het appartement is te huur per: 9 juni 2023

Voorwaarde aan uw inkomen
Om in aanmerking te komen, geldt er een voorwaarde aan uw (gezamenlijke) inkomen: uw maandelijkse netto inkomen dient minimaal 3x de netto huurprijs te zijn. U moet o.a. uw meest recente inkomensspecificatie(s) inleveren om dit aan te tonen.

Geïnteresseerd?

 • U stuurt een e-mail naar info@wormerwonen.nl. U vertelt in het kort iets over uw huidige woonsituatie en wat u motiveert om te verhuizen naar dit appartement.
 • U stuurt mee:
  • Uw meest recente inkomensspecificatie(s) (ook van uw eventuele partner). Hierop moeten we duidelijk kunnen zien wat uw netto inkomen per maand is;
  • Een uittreksel uit de Basis Registratie Personen van uw gemeente. Hierop moeten we kunnen lezen: uw naam en geboortedatum, uw burgerlijke staat, uw woonadres, hoe lang u daar woont en wie er evt. ook op het adres wonen;
  • Een ingevulde Verklaring kandidaat/verhuurdersverklaring. In ieder geval dient u deel I, Verklaring kandidaat in te vullen. NB Als u nu in een huurwoning woont, dan ook “deel II Verhuurdersverklaring” laten invullen door uw huidige verhuurder. 
  • Als u nu in een koopwoning woont: een kopie van uw eigendomsbewijs. Wordt u de nieuwe huurder, dan bent u verplicht uw koopwoning te verkopen. Wij zien daarop toe.

Hoe gaat het verder?
WormerWonen bekijkt welke kandidaat in aanmerking komt. Deze ontvangt een uitnodiging om het appartement te bekijken.
Huurders van WormerWonen komen als eerste in aanmerking, mits zij voldoen aan de inkomensvoorwaarde.

Attentie

 • Alleen verzoeken met volledige bijlagen nemen wij in behandeling.
 • U kunt uiterlijk t/m maandag 29 mei 2023 reageren.

Heeft u vragen? Neemt u gerust contact met ons op.

 

Documenten