Ga naar de inhoud
Aktief Magazine

WormerWonen heeft een nieuwspagina in huis-aan-huisblad Aktief.  U ontvangt de Aktief krant aan huis als u in het verspreidingsgebied van Aktief woont (o.a. Wormerland, Wormerveer en Westknollendam) en een ja/nee of ja/ja stikker op de brievenbus heeft. Hieronder vindt u de nieuwspagina van WormerWonen. Wilt u geen huisaanhuisbladen of reclamefolders ontvangen maar toch de gehele Aktief lezen? Dit kan digitaal of u kunt bij een van de ophaalpunten, waaronder WormerWonen en De Bieb, een exemplaar ophalen.

Aktief Magazine WormerWonen december 2022

Het feestelijke decembernummer van Aktief is uitgekomen! Helaas is het decembernummer tevens de laatste uitgave van Aktief. Lees nog voor één keer het laatste nieuws van WormerWonen in het lokale magazine van Wormerland.

Meer informatie

Aktief Magazine WormerWonen november 2022

Lees waar WormerWonen zich de afgelopen maand mee bezig hield in onze nieuwspagina in Aktief Magazine. Het november nummer is deze week uitgekomen en kun je hier online lezen!

Meer informatie

Aktief Magazine WormerWonen oktober 2022

De oktober editie van het Aktief Magazine is verschenen! Elke maand heeft WormerWonen een nieuwspagina in de Aktief. Hierin kun je lezen waar WormerWonen zich de afgelopen tijd mee bezig hield. 

 

Meer informatie

Aktief Magazine WormerWonen september 2022

Aktief Magazine is er weer! Elke maand heeft WormerWonen een nieuwspagina in de Aktief. Hierin kun je lezen waar WormerWonen zich de afgelopen tijd mee bezig hield. 

Meer informatie

Aktief Magazine WormerWonen juli 2022

Onze maandelijkse nieuwspagina in Aktief Magazine is onlangs verschenen. In deze editie van het magazine geven we u wat tips voor de zomervakantie, zoals: hoe u uw huis inbraakproof achterlaat als u op vakantie gaat, een super leuke kano- en fietsrou…

Meer informatie

Aktief Magazine WormerWonen juni 2022

In het maandelijkse lokale magazine Aktief heeft WormerWonen een eigen nieuwspagina. Hierin kun je lezen waar WormerWonen zich de afgelopen tijd mee bezig hield.

Meer informatie